Vanilkový cukr
Vanilkový cukr z pravé vanilky
SLOŽENÍ: třtinový cukr, mleté vanilkové lusky Vanilla planifolia (Bourbon)
PŮVOD: Sumatra
OBSAH VANILINU: 1,5 až 2,0 %
ZBYTKOVÁ VLHKOST: max 8,0 %
ZRNO VANILKOVÉHO PRÁŠKU: jemně mleté (30 mesh)
Detailní popis produktu
Vanilkový cukr z řady Premium je luxusní směs jemně mletého vanilkového prášku z vanilkových lusků Vanilla planifolia (Bourbon) a nerafinovaného třtinového cukru. Má příjemné vanilkové aroma a chuť s jemnou sladkostí. Ideální pro ty, kteří si zakládají na přírodních surovinách, jedinečné chuti i kvalitě.
Vzhled a vlastnosti
- Obsah vanilinu: 1,5 až 2,0 %
- 100% přírodní: bez konzervantů, barviv či alergenů
- Exkluzivní původ: vanilka přímo z indonéské přírody, od farmáře k vám
Použití
Všestranný pomocník do teplé i studené kuchyně:
- Dezerty: creme brulee, panna cotta, pudinky, ochucení cereálií, pečené i nepečené dezerty, cukroví, čokolády či polevy
- Nápoje: prémiové alko i nealko koktejly, káva, horká čokoláda, čaje, likéry
Záruka
Vanilková orchidej je pěstována v tropické džungli, v přirozených podmínkách, které podporují její růst. Jedinou lidskou pomocí je ruční opylení květů a následná sklizeň. Lusky jsou poté ručně tříděny a dále zpracovávány tradičními postupy v místě původu. To vše lidmi, pro něž je vanilka podstatným smyslem života.
Skladování a trvanlivost
- Neotevřené: 24 měsíců při pokojové teplotě
- Po otevření: Spotřebujte do 3 měsíců.
Udržitelnost a příroda
Pěstováno v souladu s přírodou, s respektem k tradičnímu způsobu sklizně a zpracování.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.