Vanilkový lusk Gourmet A

Neohodnoceno
1 Kč
Dostupnost: Vyprodáno
Vanilkový lusk Gourmet A
Neohodnoceno
Vanilka ze Sumatry
Vanilka ze Sumatry
z farmy přímo k vám
naše vanilka roste v nadmořské výšce 770 až 1080 m.n.m.
Naše vanilka roste
v nadmořské výšce 770 - 1080 m.n.m.
Roste přímo v džungli, ve svém přirozeném prostředí bez použití chemie a různých pesticidů
Původ přímo z džungle
bez použití chemie
Pro partnery
Pro partnery
možnost VOC

Detailní popis produktu

ODRŮDA: Vanilla planifolia (Bourbon)

PŮVOD: Sumatra

OBSAH VANILINU: 2,0 až 3,0 %

DÉLKA LUSKŮ: 18 až 25 cm

ZBYTKOVÁ VLHKOST: 32 až 35 %

POPIS PRODUKTU

Růst lusku prémiové vanilky vyžaduje minimálně 9 měsíců od opylení květu, aby byla dosažena úplná zralost. Lusk má plně vyvinuty všechny aromatické látky, v okamžiku sklizně je zajištěna jeho celistvost (nedochází k puknití). Po dokončení procesů fermentace, staření a sušení jsou lusky celistvé, mají plné a robustní tělo, lesklý olejový povrch. Lusky jsou bez jakýchkolic degektů a poškození.

URČENÍ

Profesionální a domácí cukráři, pekaři a kuchaři, vyžadující exkluzivní chuť, vůni, kvalitu a design. Výrobci prémiových alkoholických drinků, piva a jiných nápojů.

 KONCENTRACE

2 až 3 % vanilinu z vysušeného lusku (případně po senzorické anylýze doplníme koncentrace dalších látek).

INGREDIENCE

Přírodní vanilkový lusk, nic více.

ZÁRUKA

Vanilková orchidej je pěstována ve svém přirozeném prostředí, obklopená tropickou džunglí. Pro svůj růst nepotřebuje kooperaci s člověkem, s výjimkou opylení květů a sběru lusků. Po sklizni jsou lusky ručně tříděny a dále zpracovávány ve svém přirozeném prostředí. To vše lidmi, pro něž je vanilka podstatným smyslem života.

FYZIKÁLNÍ VLASTNOSTI

Pro dasažení plného, baculatého těla a intenzivního chuťového profilu je zbytková vlhkost lusků snížena na max 32% hmotnosti lusku. Mají tmavě hnědý, olejový vzhled. Jsou pružné, baculaté a vypadají vizuálně atraktivně. Nemají žádné vizuální defekty a poškození.

DOBA POUŽITELNOSTI

24 měsíců v neotevřeném balení při teplotě <20°C.